Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ!!!

το κλασικό ειναι πάντα διαχρονικό!!! με ιδιαίτερες λεπτομέρειες!!
πανεμορφη μπομπονιερα με θεμα μικρό πρίγκιπα σωλήνας με μεσα χαλικι και τριανταφυλλο κοκκινο και μεγαλος μεταλλικος μικρος πρίγκιπας με χαντρες και στον φελλό στρογγυλό στρας τυρκουαζ μεγάλο!!! αγαπημένος!!!  

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!!

ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΥΠΕΡΟΧΑ ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ -ΣΒΟΥΡΕΣ ,ΒΑΤΡΑΧΑΚΙΑ
 ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ  ΖΩΑΚΙΑ!!!

VINTAGE ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΓΑΜΟΥ ΚΟΥΤΑΚΙ ΜΕ ΕΠΙΓΡΑΦΗ!!

μοναδική μπομπονιερα γάμου σε ξύλινο κουτάκι με επανω χαραγμένο τα αρχικά σας και μοτιβο καρδια!(! γινετε σε οτι διασταση θελετε και  το μοτιβο που θέλετε)  

VINTAGE ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΚΑΡΔΙΑ ΓΙΑ ΓΑΜΟ -ΒΑΠΤΙΣΗ!!

πανέμορφη vintage μπομπονιερα !!! ξύλινη καρδια και ξυλινες πατουσες οτι πρεπει για μια υπέροχη γαμο βάπτιση η για βαπτιση!!! κορδέλες δαντέλες του σαπιου μήλου και τις αμμου ΄΄παντρευονται΄΄ γλυκά για μια ομορφη σύνθεση!!  

ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΗ ΜΕ ΔΑΝΤΕΛΑ!!

Πανέμορφη υφασμάτινη πεταλουδα ντυμένη με δαντελα και διακοσμημενη με πέρλες για μια ονειρεμένη βάπτιση αλλά και για γάμο για μια ρομαντική νύφη!!!  

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΓΙΑ ΔΊΔΥΜΑ!!!

πανεμορφο προσκλητηριο βαπτισης σε κουτι για δυο ζουζουνιαρικα διδυμάκια !!!!

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Μπομπονιερα Γάμου Πορσελάνινο Πουλάκι !!!!

πανέμορφη μπομπονιερα γάμου πορσελάνινο πουλάκι λευκο διακοσμητικό!! 

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

γάμος σε vintage style!!!

ποιος δεν θα ηθελε να παει σε ενα γαμο να παρει ενα σουπλά απο λινατσα με δαντελα τρυγύρω μπομπονιερα κουτακι σε στύλ vintage και θήκη για τα μαχαιροπήρουνα?? οποτε κατι τετοιο σκεφτηκε και η Γιώτα με τον Μάριο και ετοιμάστηκαν 100 σουπλά χειροποιητα με μελάνωμα την λέξη love και δαντελα τρυγύρω θήκη 100 τεμαχια με δαντελα για τα μαχαιροπήρουνα και 100 κουτια μπομπονιερες με κλειδακι ξύλινη ετικέτα με την λέξη thank you .!! με το καλό παιδια στον υπέροχο vintage γαμο σας!!!

προσκλητήριο βάπτισης φορεμα μπαλαρίνας!!

πανεμορφο προσκλητηριο φορεμα λιλα για μια σικάτη βαπτιση συσκευάστηκε σε λευκο τουλι για να δωθει σαν δωράκι στους καλεσμένους !!ταξιδευει για Θεσσαλονίκη επιλογη της γιαγιάς Katerina Tonta για την αγαπημένη της εγγονή και τις μαμάς Νικόλ Νικόλ !! με το καλό να παραλάβετε!! ευχαριστώ πολύ!!!

υπέροχη μπομπονιερα γαμου με διακοσμητικό καραβάκι!!

μπομπονιερα γαμου με καραβακι φυσητο γυαλί και ενσωματωμενο αστερια και κοχυλι!! οτι ποιο καλοκαιρινό!!

τετράφυλλο τριφύλλι για μπομπονιερα γάμου!!

πανέμορφη σικάτη μπομπονιέρα γάμου σε σαγρέ λευκο κουτι και τετράφυλλο τρυφίλι μαζι ενσωματωμένο ματακι επίστρωση σμάλτου!!! οτι ποιο σικ !!!! (το τετράφυλλο τριφιλι γινετε οτι χρωμα θελετε με παραγγελία)